Halep, chinuită în continuare de dureri: Simona a vorbit despre starea ei de sănătate după victoria cu Makarova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) va juca, astăzi (nu mai devreme de ora 16.30, Digi Sport), cu Anastasija Sevastova (15 WTA), însă, din păcate, constănţeanca de 26 de ani nu e, deocamdată, în cea mai bună formă fizică.

Simona Halep a luat o pauză de 19 zile după finala de la Australian Open, dar această scurtă vacanţă nu i-a rezolvat, în totalitate, problemele medicale. A doua jucătoare a lumii a evoluat impecabil în turul II de la Qatar Total Open, pierzând doar trei game-uri cu Ekaterina Makarova (36 WTA). Chiar şi aşa însă, după meci, Halep a mărturisit că, în continuare, e chinuită de probleme medicale.

Ce a spus?

*Mă bucur că am revenit la Doha şi am jucat în faţa voastră. Sunt fericită că am putut câştiga acest meci, era cu adevărat important.

*Nu sunt într-o stare perfectă, dar sunt aproape. Trebuie să fiu încrezătoare că totul va fi OK în turul următor, în următoarele meciuri.

*Durerea e încă acolo, e greu să spun ceva concret despre accidentare, eu sper să-mi revin de la zi la zi şi sper ca mâine să fie mai bine, însă nu sunt foarte sigură.

*Am făcut un turneu mare în Australia, sunt puţin supărată că n-am putut să-l câştig, dar continui să muncesc şi poate voi putea juca o nouă finală şi poate o să o câştig.

*Ador acest turneu, a fost una dintre cele mai importante victorii, atunci când l-am câştigat. Sper să joc un tenis mai bun aici şi să câştig câteva meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite