Halep şi Cîrstea, fără pauză: Ce urmează pentru ele după ratarea finalei de la Birmingham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afis

Atât Simona, cât şi Sorana îşi vor continua pregătirile pentru al treilea Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon, programat pentru 27 iunie – 10 iulie.

Turneul de la Birmingham a fost primul pe iarbă, în acest sezon, atât pentru Simona Halep (30 de ani, 20 WTA), cât şi pentru Sorana Cîrstea (31 de ani, 36 WTA).

În ciuda înfrângerilor suferite de cele două românce, astăzi, în semifinale, ambele au motive de satisfacţie după parcursul lor, la Birmingham. 

Pentru Halep, aceasta a fost prima întrecere pe iarbă după o lungă perioadă. În plus, „Simo“ şi-a îmbunătăţit şi clasamentul, atingând careul de aşi, la această competiţie de categoria WTA 250, după cum Adevărul a scris aici.

În ceea ce o priveşte pe „Sori“, plusurile sunt şi mai multe după turneul de la Birmingham. Pe lângă faptul că şi-a redescoperit forma sportivă, Cîrstea s-a apropiat şi de o revenire în Top 30 mondial.

Joacă ultimele turnee de iarbă, înainte de Wimbledon 2022

Pentru Simona Halep urmează o participare la turneul de la Bad Homburg (Germania), programat pentru 19-25 iunie. Aici, ea îşi va începe parcursul în turul I, în confruntarea cu cehoaica Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA). Învingătoarea va juca, în turul II, fie cu Hatouka (214 WTA), fie cu Zidansek (58 WTA).

Halep e singura româncă aflată pe tabloul turneului de la Bad Homburg. Aici, primele trei favorite sunt Kasatkina (12 WTA), Bencic (17 WTA) şi Kerber (18 WTA).

Dacă Halep va merge în Germania, în schimb, Cîrstea va rămâne în Marea Britanie. Şi va evolua la turneul de la Eastbourne (19-25 iunie), unde e înscrisă şi Gabriela Ruse (55 WTA). Iată partidele în care sunt implicate româncele, în turul I:

*Ruse (55 WTA) – Davis (108 WTA)

*Cîrstea (36 WTA) – Kalinina (37 WTA).

Badosa (3 WTA), Jabeur (4 WTA) şi Sakkari (6 WTA) sunt primele trei favorite, la Eastbourne.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite