Halep, consecinţa căderii în clasament: E doar favorita numărul 8 la Moscova. Ce traseu poate avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

În ultimii ani, Simona Halep (30 de ani) era mai mereu printre primele trei favorite, în diferite turnee. Acum, odată cu prăbuşirea ei în ierarhia WTA, această situaţie s-a schimbat vizibil.

Chiar dacă e o competiţie de categoria WTA 500, Kremlin Cup (18-24 octombrie) adună la start jucătoare foarte bune. Iată câteva exemple: Sabalenka (2 WTA), Muguruza (6 WTA), Sakkari (9 WTA), Pavlyuchenkova (13 WTA), Jabeur (14 WTA), Kerber (15 WTA) şi Rybakina (16 WTA). 

Cum toate aceste sportive se află deasupra lui Halep în clasamentul mondial, Simona e doar cap de serie numărul 8. Iar asta în condiţiile în care, între timp, a mai înregistrat o cădere în ierarhia virtuală, actualizată în timp real, după cum „Adevărul“ a scris aici.

   

Astfel, Halep poate da destul de repede de o adversară redutabilă, încă din sferturi. Constănţeanca va debuta în Kremlin Cup cu un meci cu Anastasia Potapova (Rusia, 20 de ani, 77 WTA). Pe care a învins-o în singura lor întâlnire de până acum, 6-4, 6-4, tot pe hard, la începutul anului, la Gippsland Trophy. 

Dacă va trece de Potapova, traseul Simonei poate arăta aşa:

*Optimi: Kudermetova (31 WTA)

*Sferturi: Sakkari (9 WTA) / Yastremska (75 WTA)

*Semifinale: Sabalenka (2 WTA) / Jabeur (14 WTA) / Alexandrova (34 WTA)

La Kremlin Cup e înscrisă şi Irina Bara (114 WTA), dar în calificări. În primul meci, ea a trecut de Vikhlyantseva (166 WTA), scor 6-2, 6-4. În meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal, românca de 26 de ani o va întâlni pe Qinwen Zheng (China, 19 ani, 158 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite