Halep, criticată de conducătoarea tenisului feminin din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa Federaţiei Germane de Tenis (DTB), Barbara Rittner, le-a bătut obrazul primelor două jucătoare din ierarhia WTA, Ashleigh Barty şi Simona Halep.

Rittner, 47 de ani, consideră că cele două sportive ar putea face mai mult pentru jucătoarele mai slab poziţionate în clasamentul WTA şi care au fost afectate de lipsa competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

Oficialul geman a declarat că Barty şi Halep ar trebui să-şi asume mai multe responsabilităţi şi să se implice mai mult în problemele actuale ale tenisului. „În circuitul feminin avem puţine personalităţi care se implică. Mă refer în special la Simona Halep şi Ashleigh Barty, care sunt absente de la dezbateri, iar asta nu este eficient. Trebuie să înţeleagă că au o responsabilitate faţă de circuit. De asemenea, Angelique Kerber ar trebui să se facă auzită”, a spus Barbara Rittner într-un interviu acordat în ţara sa, citat de spotmedia.ro. 

Rittner şi-ar dori ca jucătoarele reprezentative de tenis să susţină mai puternic propunerea lui Roger Federer pentru o fuziune între ATP şi WTA.

În cariera sa, Barbara Rittner a câştigat 5 turnee, 2 în proba de simplu, 3 la dublu, iar cel mai bun loc al său în clasamentul WTA, 24, l-a ocupat pe 1 februarie 1993.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite