Halep, cucerită de Cahill: Calitatea datorită căreia australianul a devenit antrenorul preferat al Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cahill

Simona Halep e o jucătoare extrem de dificilă şi exigentă şi, până să-şi înceapă colaborarea cu Darren Cahill, îşi cam schimba antrenorii ca pe şosete.

Simona Halep a anunţat că, începând din 2020, îşi va relua, oficial, colaborarea cu Darren Cahill, după ce australianul s-a retras din stafful ei pentru sezonul în curs.

Firicel Tomai, omul care a pregătit-o pe „Simo“ între 2008 şi 2012, a dezvăluit într-un interviu pentru „Fanatik“ modul în care Darren a cucerit-o definitiv pe Simona.

Ce a povestit Firicel Tomai?

*Cahill ştie să se facă plăcut, ştie să stea. Când dă de greu, ştie să se dea la o parte, când e bine mai vine înapoi. Ştie să jongleze cu chestiile astea, are bani, e plătit şi de televiziuni, are contracte. 

*Românii îţi cam spun ce trebuie să faci, jucătorii când ajung sus, nu prea mai suportă lucrul ăsta. Nu le place să le spui să nu uite de unde au plecat şi atunci îşi angajează o persoană care să fie un “yes man”, să le facă un pic pe plac şi nici să nu se implice prea tare nici pe acasă. Adică, să rămână la nivelul ăla de imagine.

CLICK AICI PENTRU A CITI, INTEGRAL, INTERVIUL LUI FIRICEL TOMAI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite