Halep, debusolată fără Cahill: Simona a avut mari probleme cu antrenorii ei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După anunţul despărţirii de astăzi, constănţeanca va trebui să se descurce fără omul în care a avut încredere maximă. Ceea ce nu va fi uşor deloc!

O jucătoare talentată şi extrem de muncitoare, Halep a fost foarte pretenţioasă, de câte ori a trebuit să-şi angajeze un antrenor. 

Şi-a început cariera sub comanda unor români, precum Ioan Stan şi Adrian Marcu, dar explozia în circuitul feminin a avut-o cu Wim Fissette. Cu antrenorul belgian în echipă, „Simo“ a jucat prima ei finală de Grand Slam, în 2014, pierdută la French Open, în faţa Mariei Şarapova. După acel sezon însă, Halep l-a anunţat pe Fissette că renunţă la el printr-un SMS!

A urmat o colaborare cu Victor Ioniţă, după care Halep l-a cunoscut pe Darren Cahill datorită unui program pus la dispoziţia ei de sponsorul ei tehnic, la vremea respectivă, Adidas. Nici relaţia cu Cahill n-a fost însă fără momente tensionate! Totul a culminat cu un episod petrecut la Miami Open 2017. Atunci, în sferturi, în timpul unui meci pierdut cu Konta, „Simo“ şi-a descărcat nervii pe antrenorul australian.

VEZI INCIDENTUL DE LA MIAMI

Furios, Cahill a ameninţat că pleacă şi doar insistenţele Simonei l-au întors din drum. Iar de aici, a început transformarea lui Halep, care, ulterior, a devenit o sportivă mult mai stăpână pe ea. Cel puţin, în relaţia cu Darren Cahill. Pentru că, pe durata colaborării cu Daniel Dobre, în 2019, nu o dată Simona l-a transformat pe acesta într-un „sac de box“. În schimb, cu Darren s-a purtat „cu mănuşi“ din dorinţa de a nu-l mai supăra.

Van Cleemput, pus pe liber după un singur turneu

Un alt episod care vorbeşte despre cât de exigentă e Simona, când îşi alege antrenorii, s-a petrecut în februarie 2019. 

Atunci, după plecarea lui Cahill, Halep a apelat la serviciile belgianului Thierry Van Cleemput. Acesta a fost alături de „Simo“ la Qatar Total Open, unde românca a pierdut în finală, în faţa lui Mertens. După turneu, Halep a renunţat la Van Cleemput: „Am încercat o săptămână şi s-a terminat. Am decis să punem capăt colaborării pentru că nu ne potrivim. E o persoană foarte bună, dar pe teren nu există chimie între noi. Nu ne-am potrivit din punct de vedere al jocului de tenis“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite