Halep debutează, duminică, la French Open: Avem ora meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua în care va împlini 29 de ani, Simona Halep (2 WTA) are ocazia de a-şi serba ziua de naştere printr-o victorie care, în mod normal, ar trebui să fie o formalitate pentru favorita numărul 1 la Roland Garros.

Două dintre cele şapte românce aflate pe tabloul principal de la French Open îşi fac intrarea în turneu, duminică, în chiar prima zi în care sunt programate meciurile din runda inaugurală.

Întâmplarea a făcut ca Simona Halep (2 WTA), de care se leagă speranţele României într-un parcurs cât mai lung la ultimul Grand Slam al anului, să fie programată să joace chiar duminică, de ziua ei! Potrivit Eurosport, postul care transmite turneul de la Roland Garros, „Simo“ va intra pe teren, după ora 14.00, pentru confruntarea cu Sara Sorribes Tormo (70 WTA).

Meciul dintre Halep şi Sorribes Tormo - se vor întâlni în premieră - se va juca pe arena „Philippe Chatrier“, cu o capacitate de 15.000 de locuri. E singura arenă din cadrul complexului la care au acces, zilnic, 1.000 de spectatori.

Halep şi Sorribes Tormo vor intra pe teren, în al doilea meci de pe „Philippe Chatrier“, după cel dintre David Goffin şi  Jannick Sinner. Această confruntare va începe la ora 12.00.

Tot duminică, Irina Begu (72 WTA) va juca în prima rundă, cu elveţianca  Jil Teichman (54 WTA). Acesta va fi al treilea meci al zilei pe terenul numărul 11.

În cazul în care vor învinge duminică, Halep şi Begu se vor înfrunta în turul II.

Româncele aflate pe tabloul principal

*Simona Halep (2 WTA)

*Patricia Ţig (58 WTA)

*Irina Begu (72 WTA)

*Sorana Cîrstea (83 WTA)

*Ana Bogdan (93 WTA)

*Irina Bara (142 WTA)

*Monica Niculescu (141 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite