Halep, decizie radicală: Simona s-a retras de la Cincinnati. Ce urmează pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep are 39 de victorii şi 10 înfrângeri în acest sezon
Simona Halep are 39 de victorii şi 10 înfrângeri în acest sezon

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a disputat 9 partide în decurs de 16 zile de la începutul lunii august. În ciuda dorinţei sale de a juca în continuare, acest efort uriaş n-avea cum să nu lase urme asupra organismului.

România a încheiat socotelile cu turneul de la Cincinnati! Sorana Cîrstea (31 de ani, 40 WTA) a fost eliminată, astăzi, în turul II, după cum Adevărul a scris aici, iar Simona Halep s-a retras de pe tablou, înaintea confruntării cu Veronika Kudermetova (25 de ani, 20 WTA).

Din păcate, semnele în privinţa retragerii Simonei au apărut încă din timpul partidei pe care a disputat-o, în noaptea de marţi spre miercuri. După cum Adevărul a scris aici, românca a încheiat meciul cu Anastasia Potapova (21 de ani, 54 WTA), având probleme evidente.

Din dorinţa de a evita agravarea situaţiei, în condiţiile în care urmează US Open (29 august – 11 septembrie), Simona Halep s-a retras de la Cincinnati. Decizia ei a fost confirmată şi de Digi Sport, postul care ar fi trebuit să televizeze meciul Simonei cu Kudermetova, în noaptea de miercuri spre joi. 

Kudermetova avansează direct în faza optimilor de finală. Acolo va da peste câştigătoarea meciului Paula Badosa - Ajla Tomljanovic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite