Halep, două veşti bune într-o zi: Fotografia de pe Twitter confirmă ce au scris americanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep bifează încă o săptămână fără meciuri, în condiţiile în care traversează un sezon chinuitor din cauza problemelor medicale.

Simona Halep s-a imunizat împotriva COVID-19, însă, din păcate, deocamdată, nu s-a găsit un tratament care să o scape definitiv de problemele lombare, care o chinuiesc, de ani buni.

De altfel, din cauza durerilor care apar tot mai des, „Simo“ se confruntă cu o situaţie extrem de tristă, după cum „Adevărul“ a scris aici. Vestea bună e că, dacă ne luăm după ultimele evenimente, pentru Halep se vede luminiţa de la capătul tunelului. 

În primul rând, ea şi-a reluat deja pregătirile pe zgură, semn că s-a mai redresat din punct de vedere fizic. Iar presa americană, citată de spotmedia.ro, a anunţat că Halep va reveni pe teren, la Stuttgart. „Ocupanta locului 3 în clasamentul WTA este unul dintre numele de top ce va fi prezentă la Stuttgart, alături de Ashleigh Barty“, au scris cei de la Baseline.

Până la competiţia găzduită de oraşul german, Halep a postat prima fotografie alături de Darren Cahill, de când australianul a sosit în România pentru a se ocupa de antrenamentele elevei sale de pe zgură. 

„Bine ai revenit în cea mai frumoasă ţară din lume, D! Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare şi m-am întors pe zgură. A fost o zi bună!“, e mesajul postat de Halep, alături de fotografia cu Darren Cahill.

Bineînţeles, în stilul său caracteristic, şi australianul a avut o replică savuroasă la postarea Simonei: „Faptul că tatăl tău mi-a dat un coniac, după amiază, chiar a funcţionat împotriva oboselii acumulate pe drum“.ׅ

Calendarul Simonei Halep pentru următoarea perioadă arată aşa:

19-25 aprilie: Stuttgart

30 aprilie - 9 mai: Madrid

10-16 mai: Roma

30 mai - 13 iunie: Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite