Halep Express: Simona, victorie fără emoţii la Melbourne. Ce sumă a câştigat şi cum arată traseul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep e la o victorie de a-şi repeta performanţa de anul trecut: atingerea optimilor la Melbourne
Simona Halep e la o victorie de a-şi repeta performanţa de anul trecut: atingerea optimilor la Melbourne

Pe cât de solicitant a fost debutul Simonei Halep (3 WTA) la Australian Open 2020, pe atât de simplu a fost al doilea ei meci, aşa cum era de aşteptat.

Atunci când te numeşti Simona Halep şi sorţii ţi-o scot în cale pe britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA), care n-a trecut niciodată de turul III la un Grand Slam, nu poate exista decât un singur deznodământ: o victorie clară.

Mai ales când ne uităm pe statisticile britanicei, care, anul trecut, în turul I de la Australian Open a fost zdrobită de Maria Şarapova: 0-6, 0-6 în 64 de minute. Nici întâlnirea cu Halep n-a fost foarte diferită pentru Dart, doar că s-a consumat în turul II.

Deloc surprinzător, Dart şi-a pierdut serviciul încă din primul game al meciului. Complet neaşteptat, a reuşit imediat un re-break la zero: 1-1! De aici însă, filmul s-a rupt pentru ea. Halep a luat următoarele patru game-uri în care i-a lăsat adversarei sale doar cinci puncte! Abia la 5-1 pentru Halep, Dart a mai luat un game pe serviciul propriu, însă setul l-a pierdut imediat: 2-6 în 32 de minute.

Setul următor a fost tranşat repede de Simona, care s-a dus la 4-0 şi, relaxându-se apoi puţin, l-a închis după 45 de minute, scor 6-4.

În turul III, Halep o va întâlni, în premieră, pe Yulia Putintseva (38 WTA). Aceasta a câştigat un meci dramatic în turul II, provocând surpriza.

Mai departe, învingătoarea duelului Halep – Putintseva se va intersecta, în optimi, fie cu Mertens (17 WTA), fie cu Bellis (600 WTA).

Pentru accederea în turul III, Halep şi-a asigurat un cec de 123.000 de dolari americani.

Anul trecut, Halep s-a oprit în optimile de la Australian Open, aşa că acum are de apărat cele 240 de puncte acumulate atunci, fiind la o victorie de atingerea acestui obiectiv.

CITEŞTE ŞI:

Halep bate fără să impresioneze: „Nu văd nicio îmbunătăţire în jocul ei“

Halep şi-a aflat adversara din turul III: A provocat o mare surpriză la capătul unui meci teribil

CTP, dezamăgit de reacţia Simonei: Ce îl îngrijorează după o victorie lejeră pentru Halep

Surpriză colosală la Australian Open: Halep poate juca în optimi cu ocupanta locului 600 în lume!

VIDEO Halep, descărcare nervoasă: Gestul prin care Simona şi-a celebrat victoria din turul II

VIDEO Halep, încă un interviu vesel: De ce a ajuns să-i fie frică de Darren Cahill

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite