Halep, în extaz: Mesajul Simonei după calificarea în semifinalele Fed Cup. Niculescu a dezvăluit cheia succesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

România a trecut de cea mai galonată echipă din istoria recentă a competiţiei şi va întâlni Franţa, la 20 şi 21 aprilie, la Paris.

După două zile de meciuri sufocante, România e în semifinalele Fed Cup şi visul câştigării trofeului rămâne în viaţă!

Simona Halep a fost eroina României, ea aducând două din cele trei puncte ale calificării. „E minunat. Semifinală! Hai Romania! Sunt foarte mândră de această echipă! Ce weekend!“, a scris Halep pe Twitter, după calificarea obţinută.

Monica Niculescu, care a contribuit la victoria de la dublu, alături de Irina Begu, a fost, de asemenea, încântată: „A fost extrem de greu pentru că am jucat cu numărul 1 mondial şi ştiam că trebuie să fim şirete. A funcţionat. Nu ştiu, cred că am fost peste tot pe teren, am încercat să o ajut pe Irina, mi-am dorit foarte mult să câştigăm. Publicul ne-a ajutat mult. Nu am nicio idee cum am câştigat, dar publicul ne-a susţinut şi cred că ne-a împins de la spate spre victorie“.

Fetele sunt extraordinare, şi-au lăsat inima pe teren, astfel că au reuşit să câştige. Anul acesta dau totul pentru echipa de Fed Cup, cum am mai spus. Pentru noi, pentru ţara noastră, e un lucru enorm. Micuţii care se apucă de tenis pot avea încredere în noi. Acest Fed Cup înseamnă altceva! Simona Halep la Telekom Sport  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite