Halep a făcut anunţul mult aşteptat: Cât de gravă e accidentarea suferită la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a rămas în Italia, după ce a suferit o ruptură musculară, în timpul partidei cu Angelique Kerber (26 WTA), pentru a efectua controale suplimentare. Astăzi, a primit verdictul medicilor.

Simona Halep a primit o veste bună din partea medicilor italieni! Ruptura musculară pe care a suferit-o, miercuri seară, nu e una foarte mare. Drept urmare, sunt şanse ca românca să fie, la Paris, peste 16 zile, pentru a participa la French Open (30 mai - 13 iunie).

„După un RMN efectuat aici, la Roma, vă pot confirma că am o mică ruptură la nivelul gambei stângi. Voi veni acasă astăzi şi de luni voi începe recuperarea la piscină şi la sala de forţă. Rămân pozitivă şi voi face tot ce e posibil pentru a reveni cât mai rapid. Vă mulţumesc din nou, ne revedem curând!“, a scris Halep pe Twitter.

Ce înseamnă anunţul făcut de Halep?

„Adevărul“ a explicat, astăzi, ce înseamnă accidentarea suferită de Simona, la Roma. De acum, având în vedere că ştim că ruptura e de gradul I, după cum a lăsat de înţeles Halep, perioade de refacere va fi undeva, între 2 şi 3 săptămâni.

Ceea ce înseamnă că, dacă totul va decurge ca la carte, Halep va putea juca la French Open, fără a fi însă sută la sută din punct de vedere fizic!

CITEŞTE ŞI:

De ce s-a „rupt“ Halep: Apare o nouă ipoteză pentru problemele Simonei din ultima perioadă

CTP, şocat de ce i se întâmplă lui Halep: Ce crede despre accidentarea Simonei

Halep, accidentare explicată: Ce înseamnă o ruptură musculară şi cât durează refacerea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite