Halep, gata cu „picătura chinezească“: Simona, eliminată şi la Beijing după probleme medicale evidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) nu se simte bine în „Ţara Marelui Zid“ şi gata! A părăsit atât Wuhan Open, cât şi China Open după al doilea meci disputat, fiind într-o suferinţă evidentă din punct de vedere fizic.

Simona Halep a debutat în forţă la Beijing, cedând doar două game-uri în duelul cu Peterson (57 WTA) şi mulţi au sperat că românca a scăpat de problemele fizice. Din păcate, n-a fost aşa.

Cel puţin în duelul cu Alexandrova (38 WTA) din turul II, „Simo“ n-a fost deloc în apele ei. Nu i-a mers serviciul şi a fost lipsită de mobilitate pe teren. Aşa s-a făcut că Halep a pierdut primul set, în doar 30 de minute: 2-6. 

Alexandrova a pornit ca din tun, a avut 3-0 şi 5-2 şi s-a impus cu 6-2. Înaintea ultimului game, Simona a cerut intervenţia fizioterapeutului, care i-a făcut masaj, câteva minute, la coapsa stângă. Degeaba însă! În game-ul următor, Halep şi-a pierdut serviciul la 30.

Durere şi masaj şi în setul doi

Halep a continuat să fie de nerecunoscut şi în setul doi. Alexandrova şi-a făcut serviciul la 30, după care s-a dus la 2-0 cu un break, unul izbutit la zero! Iar ca degringolada din jocul Simonei să fie şi mai evidentă, românca a cedat punctul decisiv, făcând şi o greşeală dublă.

Halep a punctat pe tabelă şi, cu un re-break, s-a apropiat la 1-2. Din nou însă, a cerut intervenţia fizioterapeutului pentru masaj la coapsa stânga, cea cu probleme. Şi, din nou, n-a scăpat de duereri şi şi-a pierdut şi serviciul: 3-1 Alexandrova! A fost începutul sfârşitului pentru Simona.

Alexandraova s-a dus la 4-1 şi, chiar dacă Halep a recurs la celebrul ei gest cu prosopoul peste cap în pauza dintre game-uri, ea n-a reuşit să găsească şi cheia revenirii în meci. Astfel, victoria obţinută de Alexandrova, 6-2, 6-3, a venit în mod firesc.

Halep a părăsit şi China Open şi rămâne de văzut dacă va putea juca în ultimele două turnee din acest sezon care figurează în calendarul ei:

*14-20 octombrie: Kremlin Cup

*27 octombrie - 3 noiembrie: Turneul Campioanelor, Shenzhen

CITEŞTE ŞI:

Halep, declaraţii alarmante după eşecul de la Beijing: Simona se întoarce de urgenţă în România

Halep, în pericol de cădere liberă: Cât de jos poate ajunge Simona în clasament după o lună de coşmar

România oftează după eliminarea suferită de Halep: Ce şansă s-a ratat după încă un turneu slab pentru Simona

Halep, o surpriză neplăcută pentru Alexandrova: Ce a spus rusoaica despre jocul Simonei

Andreescu sărbătoreşte, Halep suferă: Ce a izbutit, astăzi, Bianca, după calificarea în turul II de la Beijing

Andreescu, performanţă uluitoare: Detaliul care dovedeşte că are cel mai puternic mental din tenisul feminin

Bianca Andreescu, chinuită la Beijing: Campioana de la US Open a „tremurat“ pentru calificarea în turul II

65 de minute a durat meciul Halep – Alexandrova din turul II, la Beijing.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite