Halep, gest de mare campioană: Preşedintele federaţiei a dezvăluit cum procedează Simona când joacă la Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost acuzată, în mai multe rânduri, că joacă pentru ea şi nu pentru România. Constănţeanca nu doar că dă tot, când e convocată la Fed Cup, dar face totul din pasiune.

Simona Halep şi-a propus să câştige Fed Cup cu echipa României în 2019, iar prestaţiile ei, la Ostrava, acolo unde a adus două puncte din trei, au fost decisive pentru calificarea în semifinale.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a dezvăluit, astăzi, la Digi Sport că Simona nu doar că joacă cu o determinare ieşită din comun pentru România, dar nici nu ridică primele cuvenite pentru prezenţa la Fed Cup.

Ce a spus George Cosac?

*Federaţia, oricum, a semnat contracte cu fetele, înainte de această partidă (n.r. – cu Cehia). Sumele sunt confidenţiale, nu sunt micuţe. 

*Ce mă bucură pe mine e că Simona, care oricum nu ridică banii de la federaţie niciodată, a fost de acord ca sumele să fie egale.

*Deci chiar rezerva (n.r. – Ana Bogdan), care, practic, n-a dat nicio minge, primeşte aceiaşi bani ca celelalte fete. Suma nu e de ignorat şi, cu siguranţă, următorul meci va fi răsplătit corespunzător.

6,65 de milioane de euro sunt primele totale alocate de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) pentru Fed Cup 2019.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite