Halep şi Hagi s-au lansat în afaceri, la Ovidiu: În ce au investit, potrivit primarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Chiar dacă Viitorul a fuzionat cu Farul şi s-a mutat, la Constanţa, fostul mare internaţional îşi continuă activitatea şi la Ovidiu. Şi nu doar pe cea fotbalistică, prin Academia sa. Mai mult, cea mai mare jucătoare de tenis din România a găsit şi ea o oportunitate bună pentru afaceri, în acest oraş.

Gheorghe Hagi şi Simona Halep sunt două nume mari pentru sportul românesc. Doar că, în paralel cu sportul, ei au devenit şi oameni de afaceri de succes, investindu-şi banii câştigaţi în diferite domenii de activitate.

De remarcat că oraşul Ovidiu i-a atras pe amândoi. Dacă despre Academia Hagi, înfiinţată aici, se ştia, acum, primarul din Ovidiu, George Scupra, a explicat, pentru „Focus Press“, în ce au mai investit Hagi şi Halep.

Ce a declarat primarul George Scupra?

*Nu l-am pierdut pe Hagi (n.r. - prin repariţia Farului Constanţa). El este un apropiat al comunităţii noastre, este cetăţean de onoare. Businessul lui este în Ovidiu şi va fi, în continuare, în oraşul Ovidiu şi e bine că mă întrebaţi, pentru că şi locuitorii trebuie să înţeleagă foarte clar. 

*Vorbim de două lucruri total diferite, separate: Farul, echipa care joacă în Liga I şi este foarte bine că este aşa şi ne bucurăm că este aşa, Dobrogea avea nevoie de o echipă şi un brand puternic, şi, pe de cealaltă parte, vorbim despre Academia Gheorghe Hagi, şcoala Gheorghe Hagi, pepiniera de copii talentaţi, care în continuare se află în Ovidiu şi se va afla în Ovidiu. Sunt două entităţi juridice separate. 

*Academia Gheorghe Hagi îşi continuă activitatea aici şi nu numai că îşi continuă activitatea aici, dar se şi extinde. Sunt semnate deja autorizaţiile, sunt lucrări în curs, Hagi mai construieşte în oraşul Ovidiu încă şapte terenuri de fotbal. Pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, să vedem, joacă în Divizia I la Ovidiu, până când se va termina sau când se va face un stadion serios la Constanţa.

*Dar, până atunci, chiar şi în cupele europene, dacă va fi cazul, va juca la Ovidiu. Iar la final, dacă acest lucru frumos se va întâmpla pentru judeţ, şi o să ajungem să avem stadion şi la Constanţa, să ştiţi că Academia îşi va continua activitatea în oraşul nostru şi Academia este gândită pe un principiu serios şi sănătos, pentru că este vorba şi de o afacere: Hagi produce jucători pe care îi duce la echipa mare atunci când este cazul, dar la fel de bine pot ajunge la Steaua, la Dinamo, la orice echipă din ţară şi din lume. 

*Acesta este bussinesul şi pepieniera care se întâmplă la Ovidiu, iar Farul, sigur că joacă în Liga I şi ne bucurăm pentru asta

*Gheorghe Hagi a cumpărat acum un an de zile, din privat, aproximativ 5 hectare şi se extinde pe această suprafaţă, iar Simona Halep a investit în Ovidiu, în satul Culmea, şi în acest moment este în stadiul de autorizaţie de construire, aşa că în cel mai scurt timp probabil că va demara şi lucrările. Are deja o plantaţie de viţă-de-vie, alta urmează şi îşi va construi o cramă.

37.581.677 de dolari a câştigat Simona Halep până acum din tenis, fiind pe locul 4, în clasamentul all-time al banilor, în circuitul feminin.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite