articolul anterior articolul urmator

Halep încântă şi pe iarbă: Simona a avansat în sferturile de la Eastbourne, unde va întâlni o mare rivală din circuit

15
26 Jun 2019 18:41:48
Autor: Amir Kiarash

15 Comentarii

Nicu Wiznitz
26.06.2019, 18:56:37

Noroc cu pescarusul ala, care a inversat momentumul prielnic al slovenei. Nu-i nimic, partida urmatoare e Kerber, care o va trimite scurt la plimbare pe fostul numar sase mondial. Asa va avea Halep timp sa viziteze orasul de pe coasta Angliei. Sunt sigur ca ea stie ca relativ micul oras englez e locul de nastere al celebrului Mark Twain, care a pictat „Batranul si marea” chiar acolo.

0 (12 voturi)
Harry Hart
26.06.2019, 19:36:52

Ma alatur compendiului sumar al colegului Nicu si ii recomand erudei constantene, mare amatoare de vestigii arhitectonice in forma pus la pamant si ras, ca sa vina altul mai smecher si completez cu un dram de cultura, asa, ca pentru cocalari. Alaturi de recoandarea tocmai facuta ii sugerez vizitarea complexului Stonehenge, care a fost ridicat de celti odata cu inventarea jocului de rummy. Cine pierdea, amesteca piesele. De asemenea in Anglia se poate vizita turnul Eiffel ridicat ca sa il propteasca pe cel din Pisa si sa nu se verse. Mult mai la sud, adica prin Groenlanda, este Scotia, unde se fabrica zgarcitii, asa ca SHrek se va simti ca acasa, ca ea doneaza rachete rupte, ca sa nu cumva sa semneze vreun cec. In Tara Galilor e plin de gali, adica niste englezi care beau cu galonul si acestia sunt specializati intr-un dans local, sirtaki pe care il practica in timp ce fac pizza cu sarmale. In Irlanda de Nord, il gasim pe Jerry Adams, liderul organizatiei SinFein, adica o firma de pus artificii sub masinile imperiale, cu ocazia sarbatorilor de infratire intre protestanti si catolici. Merita sa le lase Porsche-le la tunnat, ca merge mai repede dupa ce il ia de acolo. Adica iese direct pe orbita, ca rachetele lui Musk. Langa insula Marii Britanii poate vizita Noua Zeelanda, unde se practica un fotbal mai special, ca aia sunt toti peste suta si cand se aseaza pe minge, se deformeaza si apoi o tin in mana ca sa nu se piarda aerul din ea. Daca are timp, ca tot e mare amatoare de celebritati, ar putea sa se intalneasca cu presedinta Marii Britanii, Lizuca, o pustoaica foarte simpatica, care are foarte multi nepoti, cu care SHrek si-ar gasi ocupatie, fiind la baza de meserie bona. Intrucat cu tenisul nu o mai duce mult, ii dorim asadar: plimbare placuta!

0 (10 voturi)
Silviu Vasile Dumitrescu
26.06.2019, 21:00:18

Și eu care mă întrebam dacă Mierlea o mai fi pe-aici... Când colo Mierlea sub alter ego, probabil deja al 7-lea, al 8-lea, de când tot întinde bale otrăvite pe forumuri. Dacă nu cumva tot el își răspunde, de pe al 9-lea cont dublu, Harry Hart. Măi Mierlea, iar dacă Halep trece și de Kerber, atunci ce să-ți zicem? Promiți să nu mai scrii mizerii măcar următorul turneu întreg? Nu cred că te-ai putea abține

+1 (7 voturi)
Harry Hart
26.06.2019, 21:30:36

Domnule Silviu, Din incalcita dvs. postare inteleg ca aveti aceleasi viziuni anormale despre identitati multiple. Aveti poate si vreo dovada tehnica, concreta a acestei ipoteze? Sau sunteti tot la stadiul idiotului oficial acreditat aici sa ne binedispuna cu aberatiile sale?

0 (6 voturi)
Harry Hart
26.06.2019, 19:23:08

Cine se incanta la urma, se incanta mai bine...

-5 (9 voturi)