Halep, încurajată de o legendă a tenisului feminin: „Simona e favorita mea să câştige Australian Open“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep o invinge pe Daria Kasatkina la China Open FOTO EPA-EFE

Casele de pariuri au cotat-o pe românca de 26 de ani cu a treia şansă la trofeu, însă marii specialişti ai jocului văd lucrurile altfel.

Simona Halep va aborda, în premieră, un turneu de Grand Slam din postura de lider mondial, însă ceea ce a impresionat-o pe Chris Evert, de 18 ori câştigătoare de Grand Slam, e jocul din ce în ce mai bun al Simonei.

„Halep a avut un 2017 atât de dezamăgitor la turneele de Mare Şlem, încât cred că e hotărâtă să dea lovitura în 2018. Din ce văd acum, ea joacă cel mai bun tenis în circuitul feminin“, şi-a început Evert discursul pentru site-ul oficial WTA.

„De fiecare dată când o văd pe Halep, fie că acordă un interviu la TV, fie că apare pe Twitter, are un zâmbet mare pe faţă. Cred că e într-o stare de spirit pozitivă. Îi place să fie numărul 1 în lume, savurează acest statut. Nu e intimidată sau speriată deloc“, a continuat marea legendă a tenisului feminin.

„Nu sunt sută la sută sigură că va câştiga la Australian Open, dar, în ochii mei, ea e favorita principală“, a concluzionat Evert.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite