Halep, îndrăgostită până peste cap de Toni Iuruc: Gestul prin care a arătat cât de important e iubitul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep apare din ce în ce mai des în public, alături de iubitul ei
Simona Halep apare din ce în ce mai des în public, alături de iubitul ei

Simona Halep a fost vedeta incontestabilă a serii la Gala Tenisului Românesc în care, vineri, a fost desemnată, din nou, jucătoarea anului.

Simona Halep (28 de ani) radiază de când trăieşte o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc (40 de ani) pe care a început să-l şi împlice, din ce în ce mai mult, în acţiunile la care participă.

În vara acestui an, când s-a dus la Cotroceni pentru a fi primită de preşedintele Iohannis după triumful de la Wimbledon, „Simo“ a fost însoţită de părinţii ei, dar şi de Toni Iuruc. Iar, zilele trecute, constănţeanca le-a urat românilor Sărbători fericite, postând o fotografie pe Instagram în care a apărut în braţele iubitului ei.

În fine, vineri seară, în momentul în care a ajuns pe scenă, Halep a chemat alături de ea oameni care au contribuit la succesul ei în acest an sau care fac parte din stafful ei acum: Florin Segărceanu, Răzvan Itu, Adrian Marcu, George Cosac, Alina Tecşor, Teo Cercel şi Artemon Apostu-Efremov.

Apoi, constănţeanca l-a chemat şi pe iubitul ei, spre amuzamentul celor din jur: „Şi încă o persoană specială pentru mine. Toni, poţi să vii, te rog?“. Bineînţeles, partenerul Simonei s-a conformat, iar cei aflaţi pe scenă au făcut o poză de grup.

Halep

CITEŞTE ŞI:

Halep, anunţ dureros: Simona a renunţat, oficial, la Fed Cup 2020! Explicaţiile unei decizii grele

FOTO Halep a „rupt“ Instagram-ul cu poza ei în braţele lui Toni Iuruc: Ce mesaj a avut Simona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite