Halep se inspiră din Einstein: Simona a postat un superb mesaj motivaţional pe contul ei de Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (1 WTA) e concentrată pe refacerea ei după accidentarea suferită la gleznă. Chiar dacă această problemă medicală a obligat-o să se retragă înaintea semifinalei de la Doha, constănţeanca rămâne pozitivă.

Simona Halep arată o schimbare impresionantă de atitudine sub comanda lui Darren Cahill. Cu siguranţă, românca a devenit o jucătoare mai calmă, mai cumpătată şi capabilă de a gestiona foarte bine momentele dificile din timpul meciurilor.

Acest progres e şi cheia faptului că Simona a început să joace din ce în ce mai bine, lăsând, uneori, impresia că e imbatabilă în acest debut de sezon. De altfel, Halep are un bilanţ fantastic în acest an: 14 victorii, 1 eşec.

Faptul că Simona a devenit o persoană pozitivă reiese şi din ultima ei postare pe Instagram. „Sunt două feluri de a-ţi trăi viaţa. Unul - de a crede că nu există miracole. Altul - de a crede că totul este un miracol“, a citatul lui Einstein de care s-a inspirat Halep.

VIDEO Lipstă totală de fair-play sau "blat" la pariuri: o jucătoare s-a retras la 5-0 şi 40-0 pentru adversara ei în setul decisiv

VIDEO A scăpat milimetric de descalificare după ce a aruncat cu racheta spre copilul de mingi! Nick Krygios: Dacă făceam eu aşa ceva, eram suspendat şase ani!

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite