Halep, inspirată: Caz de coronavirus la Palermo, turneu de la care s-a retras

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulgăroaica Viktorya Tomova ocupă locul 130 în lume
Bulgăroaica Viktorya Tomova ocupă locul 130 în lume

Nu doar fotbalul românesc s-a lovit din plin de criza cauzată de noul coronavirus. Şi alte sporturi se chinuiesc să se adapteze la noua realitate.

Primul turneul oficial organizat de WTA, după declanşarea pandemiei, a început cu stângul, o sportivă care urma să evolueze la Palermo fiind depistată cu noul coronavirus. 

„O jucătoare înscrisă la turneul WTA Palermo a fost depistată cu COVID-19. Sportiva, care nu prezintă simptome, a fost testată la venirea în oraş şi a fost transferată la o clinică pentru persoanele asimptomatice“, a anunţat WTA.

Chiar dacă nu i-a fost făcut public numele, presa internaţională speculează că e vorba de Viktorya Tomova (130 WTA). Sportiva din Bulgaria n-a mai luat startul în calificări şi a anunţat că s-a retras, din cauza unor probleme de sănătate.

Simona Halep ar fi trebuit să-şi marcheze revenirea în circuit la Palermo, unde era cap de serie numărul 1, însă a renunţat la competiţie, săptămâna trecută, spunând că se teme să facă deplasări lungi, deocamdată, din cauza pandemiei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite