Halep, interviu pentru CNN: Simona a vorbit despre problemele ei apăsătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) se va afla în grupul jucătorilor care vor debuta, marţi, în turul I de la Roland Garros. Până să-şi înceapă parcursul la French Open 2022, românca a vorbit cu Christina Macfarlane, reporterul celebrului post american.

Simona Halep a apucat să joace doar 6 meciuri pe zgură, în cele două turnee premergătoare French Open 2022. Cele patru partide de la Madrid au fost urmate de încă două, la Roma.

Din păcate, vorbim despre cea mai slabă pregătire pentru Simona, înainte de Roland Garros, din ultimii mulţi ani, după cum Adevărul a scris aici. Aşadar, deocamdată, rezultatele colaborării cu Patrick Mouratoglou nu s-au văzut şi pe teren. În dialog cu CNN, Halep a subliniat însă că acest parteneriat a ajutat-o prin faptul că şi-a redescoperit „foamea“ pentru tenis.

Ce a spus Simona Halep?

*Despre accidentările din 2021 – Am fost epuizată şi am crezut că nu mai e nicio şansă să revin în top. La vremea respectivă, era foarte greu să văd partea plină a paharului. 

*Despre colaborarea cu Mouratoglou – A reaprins pasiunea mea pentru tenis. Nu mă aşteptam la asta, fiindcă nu sunt o persoană deschisă în relaţia cu alţi oameni şi nu-mi pun încrederea în oricine. Dar a existat o conexiune puternică între noi din momentul în care l-am cunoscut. 

*Despre problemele ei apăsătoare – Eram aproape gata să mă las, înainte să vin aici. Pentru că n-aveam „flacăra“ dorinţei şi nici încrederea că pot să joc la cel mai înalt nivel. Dar am redescoperit aceste lucruri. Iubesc să joc tenis din nou. El (n.r. – Patrick Mouratoglou) a reaprins dorinţa. 

*Despre Mouratoglou - Patrick e un om foarte deschis, cu care se poate vorbi foarte uşor. Eu, de partea cealaltă, sunt plină de îndoieli. Dar cu el am reuşit să mă exprim şi să-i explic cum sunt. 

*Despre Roland Garros - French Open e Grand Slam-ul meu preferat. Iubesc oraşul (n.r. – Parisul). Mă simt foarte bine. Îmi place atmosfera. Aşa că totul se potriveşte şi mă simt foarte bine. Va fi o mare provocare aici, acest turneu pentru mine. Sunt pregătită mental. Sunt pregătită să dau tot ce am mai bun. 

*Despre retragere - La un moment dat, chiar am crezut că sunt gata la 30 de ani. Acum, vreau să mai joc nişte ani. Simt că pot. Corpul meu e sănătos. Sunt plină de energie. Aşa că nu văd niciun motiv să mă opresc acum. 

Ce a spus Patrick Mouratgolou despre Halep?

*Îmi place mult când văd cum joacă. Are un joc incredibil şi e sportivă entuziasmantă. Ea juca deja foarte bine, dar poate şi mai mult. Eu o văd capabilă să progreseze. 

*Misiunea mea principală e să ajut jucătorii, pe Simona, în cazul de faţă. Trebuie să o fac să creadă că poate obţine ce şi-a propus. Mereu îi spun Simonei că e foarte puternică mental, pentru că eu cred în acest lucru. 

*Halep mi-a făcut jobul foarte uşor, pentru că e deschisă şi are încredere în mine. 

MECIURILE ROMÂNCELOR ÎN TURUL I DE LA FRENCH OPEN

*Cîrstea (27 WTA) – T. Maria (107 WTA) 6-3, 6-3

*Ruse (52 WTA) - Mertens (33 WTA) 3-6, 1-6

*Halep (19 WTA) – Schunk (165 WTA)

*Begu (62 WTA) - Paolini (57 WTA)

*Bogdan (91 WTA) - Azarenka (15 WTA)

*Irina Bara (114 WTA) – Putintseva ((37 WTA)

*Buzărnescu (118 WTA) – Brengle (58 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite