Halep: Este întotdeauna o plăcere să joc împotriva surorilor Williams şi sunt mândră că am putut să câştig din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simoan Halep a declarat, luni, după ce a învins-o pe Venus Williams, în optimile de finală ale Miami Open, că este o plăcere pentru ea să joace împotriva surorilor Williams

"(n.r. - despre faptul că este în Top 10 WTA de 270 de săptămâni) Este destul de impresionant, sunt fericită că pot face astfel de lucruri, lucruri mari, munca de până acum îşi arată rezultatele, sunt fericită să fiu în această poziţie şi, aşa cum vedeţi, chiar mă bucur să joc tenis. (n.r. - despre Venus) Ştiam că nu renunţă şi că trebuie să fiu acolo pentru fiecare minge, să lupt, să alerg, aşa că am făcut-o destul de bine azi, ştiam că trebuia să fiu aproape de linia de fund, să încerc să joc mai repede. Este întotdeauna o plăcere să joc împotriva surorilor Williams şi sunt mândră că am putut să câştig din nou astăzi", a declarat Halep, la interviul de pe teren. 

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Halep va evolua în turul următor cu cu învingătoarea dintre chinezoaicele Yafan Wang, locul 50 WTA, şi Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite