Halep, întrebată despre situaţia lesbienelor din tenis: Simona a explicat cum vede relaţiile între persoane de acelaşi sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va debuta, marţi, la Australian Open 2018. Prezentă la o conferinţă de presă, românca a fost abordată în legătură cu un subiect controversat.

Afirmaţiile făcute de Margaret Court, o legendă a tenisului, care a susţinut că sunt foarte multe lesbiene în circuitul WTA continuă să facă valuri.

Scandalul a luat o amploare atât de mare, încât unii au cerut inclusiv ca jucătorii să boicoteze meciurile de pe terenul „Margaret Court“, în cadrul Australian Open, pe motiv că fosta mare jucătoare a făcut declaraţii homofobe.

Chestionată despre acest subiect într-o conferinţă de presă susţinută la Melbourne, Simona Halep a încercat să stea departe de replici controversate.

Ce a spus?

„Mai întâi, eu respect toată lumea. Fiecare face ce vrea. N-am să comentez asta. Fiecare are viaţa lui. Cât despre a juca pe acel teren, joc oriunde sunt programată. Organziatorii decid aceste lucruri. N-au nicio legătură cu mine. Dar dacă voi fi programată pe Margaret Court, o să joc pe Margaret Court“, a spus liderul WTA, potrivt beinsports.com, citat de Telekom.

CITEŞTE ŞI:

*Începe Australian Open: Trei românce joacă luni. Revelaţia Buzărnescu o poate ajuta pe Halep încă din prima zi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite