Halep va juca la foc automat la Miami: Simona şi-a ales o parteneră redutabilă la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Eliminată de la Australian Open în sferturi, la data de 16 februarie, „Simo“ va reveni pe teren, joi, la Miami Open. Şi va avea un program extrem de încărcat!

Simona Halep a ajuns la Miami, la începutul săptămânii şi, după cele câteva zile de adaptare la noul fus orar, va juca la foc automat în turneul la care e prezentă crema tenisului feminin.

În primul rând, constănţeanca de 29 de ani s-a înscris şi în proba de dublu, făcând pereche cu Angelique Kerber (26 WTA). Nemţoaica de 33 de ani traversează o perioadă dificilă a carierei, cu doar trei victorii în ultimele zece partide de simplu. La fel ca „Simo“, s-a înscris şi la dublu, din dorinţa de a avea cât mai multe meciuri în picioare. Cele două vor debuta, joi, în turul I, urmând să se dueleze cu perechea formată din Mertens şi Sabalenka. Apoi, atât Halep, cât şi Kerber, vor juca direct în turul II, în proba de simplu, din postura de jucătoare aflate pe lista capilor de serie.

Potrivit anunţului făcut de organizatori, meciurile din turul II la simplu vor fi programate joi, după ora 17.00, şi vineri. Simona va întâlni învingătoarea duelului Caroline Garcia (51 WTA) - Mihaela Buzărnescu (137 WTA). 

România la Miami Open, proba de simplu

Calificări

*Turul I: Niculescu (152 WTA) - Samsonova (126 WTA)

6-2, 0-4, abandont Niculescu

*Turul I: Buzărnescu (137 WTA) - Fernandez (72 WTA)

6-4, 6-2

*Turul II: Buzărnescu (137 WTA) - Friedsam (125 WTA)

2-6, 7-6, 7-5

Turul I, tabloul principal

*Cîrstea (66 WTA) - Scott (443 WTA)

6-2, 6-2

*Begu (74 WTA) - Kalinskaya (115 WTA)

*Buzărnescu (137 WTA) - Garcia (51 WTA)

Turul II, tabloul principal

*Halep (3 WTA) - Buzărnescu / Garcia

*Cîrstea (66 WTA) - Kontaveit (24 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite