Halep, lipsită de motivaţie? Întrebarea americanilor privind participarea Simonei la turneul de la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a mutat din Canada în SUA, după triumful de la Rogers Cup. Teoretic, pentru liderul mondial va urma încă un turneu solicitant, cu puţin timp înainte de US Open (27 august – 9 septembrie).

Simona Halep şi-a mărit avansul faţă de locul 2 la 1.926 de puncte în clasamentul mondial şi astfel şi-a „betonat“ fotoliul de lider.

La Cincinnati însă, românca are de apărat 595 de puncte, după ce, anul trecut, a avansat până în finală. Rămâne de văzut însă cât de motivată va fi Simona la Southern & Western Open, având în vedere că trebuie să-şi dozeze energia pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Tocmai de aceea, americanii de la „Tennis Magazine“, citaţi de Digi Sport, au speculat pe seama faptului că Halep poate fi lipsită de motivaţie la Cincinnati.

Ce au scris?

Va fi Simona suficient de pregatită să ajungă departe la Cincinnati? Îşi va dori oare asta, având în vedere că se apropie un turneu de Grand Slam? 

*A ajuns în finală aici anul trecut, cum a făcut-o şi în 2015, aşa că are suficient de multe puncte de apărat, dar şi un traseu accesibil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite