Halep, lovitură cruntă la Roma: S-a retras în lacrimi după un prim set fabulos cu Kerber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Problemele medicale continuă să facă acest sezon unul de coşmar pentru Simona Halep! La Italian Open, românca s-a retras în timpul partidei de debut.

Simona Halep s-a dus la Roma, ştiind că aceasta e ultima ei şansă de a pregăti French Open, Grand Slam-ul ei preferat. În plus, la Italian Open, e în joc şi locul Simonei pe podiumul mondial, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Din păcate, un meci început excelent în turul II pentru Simona s-a încheiat prematur, din cauza problemelor medicale.

În primul set al duelului cu Angelique Kerber (26 WTA), Halep a pornit ca din tun: s-a dus la 2-0 şi s-a impus cu un impresionant 6-1, în doar 27 de minute.

Actul secund a început identic, cu Halep luând primele două game-uri şi cu Kerber punctând pe tabelă abia pentru 2-1. Apoi, la 3-3, acuzând probleme medicale destul de serioase, Simona s-a retras în lacrimi!

Constănţeanca de 29 de ani a părăsit terenul ajutată de doi oameni, având dureri foarte mari.

Din primele informaţii, accidentarea ar fi apărut la gamba piciorului stâng. De altfel, înainte de a lua decizia de a abandona, la scorul de 6-1, 3-3, Simona a cerut îngrijiri medicale. Degeaba însă! De acum, în funcţie de gravitatea situaţiei, rămâne de văzut dacă Halep va fi apt de joc pentru French Open 2021. Turneul de la Paris va începe, în acest an, la data de 30 mai.

CITEŞTE ŞI:

Halep, diagnostic alarmant: A anunţat pe Twitter ce a păţit la Roma. French Open, aproape compromis

Imagini teribile cu Halep: Cum s-a „rupt“ şi ce a spus înainte de a izbucni în lacrimi VIDEO

Halep, necazuri pe bandă: Ce se întâmplă cu locul ei în clasament după abandonul de la Roma

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite