Halep, sub lupa legendarei Navratilova: De ce a pus-o pe Simona printre favorite, la French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, 4 victorii şi 2 înfrângeri pe zgură, în 2022
Simona Halep, 4 victorii şi 2 înfrângeri pe zgură, în 2022

Având în vedere bilanţul ei all-time la Roland Garros, cu un procentaj al victoriilor de 76% în 11 participări pe tabloul principal, Simona Halep e cotată cu a doua şansă la trofeu de casele de pariuri.

Bineînţeles, după liderul mondial, Iga Swiatek (Polonia, 20 de ani) care vine, la Paris, după un parcurs incredibil: 28 de victorii la rând! Vorbim despre un bilanţ care i-a adus polonezei cinci trofee, la Doha, Indian Wells, Miami (hard), Stuttgart şi Roma (zgură).

Şi, totuşi, „Simo“ e plasată printre favorite, nu doar datorită rezultatelor sale din trecut, la Roland Garros, ci şi pentru că startul colaborării cu Patrick Mouratoglou a încărcat-o de energie şi motivaţie. 

„Simona arată mai fericită pe teren şi joacă un tenis bun. Va fi încrezătoare la Paris, deoarece a mai câştigat acest turneu şi zgura e suprafaţa pe care se simte cel mai bine. Cu Mouratoglou antrenor, ea are ceva nou şi, de multe ori, sportivii evoluează mai bine cu un nou antrenor pentru că vor să arate ce pot face. În plus, primesc informaţii noi“, a explicat legendara Martina Navratilova (65 de ani) pentru Eurosport.

Eurosport transmite turneul de la Roland Garros.

Halep, la French Open

Ediţie Rezultat

2020 Optimi

2019 Sferturi

2018 Campioană

2017 Finalistă

2016 Optimi

2015 Turul II

2014 Finalistă

2013 Turul I

2012 Turul I

2011 Turul II

2010 Turul I

*Anul trecut, Simona a absentat din cauza unei accidentări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite