Halep, sub lupa presei mondiale: Cum a fost reflectată înfrângerea neaşteptată a Simonei la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a făcut un meci sub aşteptări cu Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), o jucătoare care va evolua în semifinale, fără set pierdut la Paris.

Simona Halep a fost printre cele mai mediatizate jucătoare la French Open 2019, în condiţiile în care a sosit la Paris din postura de deţinătoarea trofeului.

De aceea, joi, după ce a fost învinsă de Amanda Anisimova în sferturi, scor 2-6, 4-6, meciul Simonei a generat reacţii în cele mai importante publicaţii şi site-uri din întreaga lume, iar Digi Sport a ales cele mai importante titluri din presa internaţională.

Ce s-a scris despre meciul Halep – Anisimova?

*Wtatennis.com: Anisimova a năucit-o pe campioana Halep şi a ajuns în semifinalele de la French Open. Amanda Anisimova a obţinut o victorie uimitoare în faţa deţinătoarei trofeului, Simona Halep. 

*BBC: Anisimova a ucis campioana din 2018 şi ajunge în semifinale. Jucătoarea de 17 ani şi-a aruncat racheta pe teren după ce şi-a dat seama că a răsturnat campioana. Dacă joacă aşa, nu există niciun motiv să nu fie încoronată ca regină la Roland Garros.

*Sky Sports: În apărarea trofeului, Simona Halep a fost şocată de Amanda Anisimova.

*L’Equipe: Favorită să-şi apere trofeul cucerit anul trecut, campioana Simona Halep a fost eliminată de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, în sferturile de finală ale Roland Garros. Sâmbătă, americanca ar putea fi noua câştigătoare de Grand Slam.

*Tennisworldusa.org: Aflată la numai al patrulea turneu major, Amanda Anisimova, 17 ani, a ajuns în semifinale la Roland Garros, după un triumf în faţa campioanei Simona Halep în 68 de minute. Amanda e cea mai tânără semifinalistă la Roland Garros din 2006, de la Nicole Vaidisova. Cu un procent de 73 la sută la serviciu, americnca a reuşit 25 de lovituri câştigătoare, a făcut 24 de erori neforţate şi a fructificat şase şanse de breack din şapte avute. Presiunea a fost pe Halep şi nu i-a făcut faţă, fără semne de revenire la jocul din turul precedent.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite