Halep, sub lupa jurnaliştilor străini: Ce a scris presa internaţională după ce Simona a pierdut, neaşteptat, la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 19 victorii şi doar 2 înfrângeri până sâmbătă seara, Simona Halep (1 WTA) era favorită clară în confruntarea cu Agnieszka Radwanska (32 WTA). Ce s-a întâmplat însă în turul III a răsturnat calculele hârtiei.

Simona Halep, epuizată probabil fizic şi mental, după un sezon solicitant de hard, a fost departe de nivelul jucătoarei care a încântat la Shenzhen, Australian Open, Doha şi chiar şi la Indian Wells.

Cu multe erori neforţate şi o stare de nervozitate, constănţeanca i-a dăruit, practic, victoria lui Radwanska. Potrivit Digi Sport, postul care transmite turneul de la Miami în România, presa internaţională s-a arătat surprinsă de jocul slab al româncei.

Ce s-a scris?

BBC: Halep avusese deja emoţii la Miami şi în turul precedent, după ce a întors de la 0-1 la seturi cu Oceane Dodin, dar atunci a putut întoarce soarta meciului, lucru care nu s-a mai întâmplat şi cu Radwanska, deşi românca a avut 2-0 în decisiv.

Straits Times: Simona Halep a lăsat organizatorii de la Miami şi fără locul 1 în clasamentul WTA, după ce, cu o zi înainte, ieşise din competiţie şi locul secund, Caroline Wozniacki. Chiar dacă a pierdut meciul, Halep e sigură de locul 1 mondial şi în continuare. Radwanska, fosta campioană de la Miami de acum şase ani, obţine prima victorie după două luni, urmând să joace un meci interesant cu Victoria Azarenka, pentru un loc în sferturi.

New Indian Express: Cu primul set în buzunar, Halep a fost vizibil frustrată de începutul perfect de set 2 al Radwanskăi, cea care a pierdut doar patru puncte până să facă 4-0 pe tabelă. Chiar dacă a condus cu 2-0 în decisiv, românca n-a putut menţine avantajul şi, având 44 de greşeli neforţate în cont, i-a permis polonezei să facă şase din ultimele şapte game-uri ale meciului şi să securizeze victoria.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite