Halep, la cel mai greu moment din ultimii ani: Ce urmează pentru ea, după eşecul de la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a părăsit turneul patronat de Ion Ţiriac, în optimi, în condiţiile în care, de obicei, avansa până în fazele superioare ale competiţiei, la Caja Magica.

Simona Halep (3 WTA) mai are la dispoziţie un singur turneu, Italian Open, găzduit de Roma, pentru a face ultimele reglaje, în jocul ei, înainte de French Open 2021 (30 mai - 13 iunie).

Ceea ce îngrijorează însă e că, deocamdată, „Simo“ a jucat foarte puţine partide pe zgură, doar şase (4 victorii, 2 înfrângeri). De aceea, la Roma, ea are nevoie de un parcurs lung. Şi nu doar pentru a fi pregătită de French Open, dar şi pentru că, anul trecut, a câştigat trofeul la Italian Open, după o finală cu Karolina Pliskova.

Iată ce urmează pentru Halep, după eliminarea suferită, la Madrid:

*10-17 mai: Roma

*30 mai - 13 iunie: Roland Garros

Sunt foarte fericită cu această performanţă, a fost o adevărată bătălie, sunt cu adevărat încântată. Trebuie să-mi revin acum, sunt foarte bucuroasă să fiu pentru prima oară în sferturi la Madrid. Nu am prea mult timp ca să sărbătoresc după acest succes, pentru că următorul meci e aproape. Elise Mertens (16 WTA), după victoria cu Halep  

Ce a făcut Simona pe zgură, în ultimii ani, înainte de French Open

Sezon Victorii - înfrângeri

2020 10 - 0

2019 5 - 2

2018 10 - 3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite