Halep, o mândrie pentru Europa de Est: Un bulgar legendar face o plecăciune în faţa Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, consideră că Simona Halep (2 WTA) reprezintă nu doar România pe scena tenisului internaţional, ci întreaga regiune, şi speră ca numărul doi WTA să se impună la Roland Garros şi să revină cât mai rapid pe primul loc în lume.

Proaspătă câştigătoare a turneului WTA de la Roma şi favorită la Roland Garros, Simona Halep are fani şi în Bulgaria. 

Ambasadorul Betfair Dimitar Berbatov spune că, deşi nu e un fan înfocat al tenisului, îi ţine pumnii Simonei Halep la turneul de la Paris şi o compară cu croatul Luka Modrici, câştigător al Balonului de Aur în 2018. 

“Mă bucur enorm când văd cât de bine se descurcă Halep! E ca atunci când Luka Modrici a câştigat Balonul De Aur. Deşi el e din Croaţia, toţi cei din Balcani şi Europa de Est am spus <În sfârşit!>. Halep poate redeveni lider mondial şi cred că reprezintă partea noastră a Europei foarte bine în sport. Nu sunt mare fan al tenisului, dar ştiu că urmează un turneu uriaş la Paris, iar Halep are şanse mari să-l câştige!”, a declarat ambasadorul Betfair.

“Palace a meritat victoria cu United”

Fostul atacant al lui Manchester United a comentat pentru Betfair şi startul de sezon ezitant al diavolilor roşii: “Am spus că United are nevoie să înceapă în forţă, însă a făcut exact invers în acest weekend. A fost abia primul meci, însă jucătorii au părut foarte lenţi, fără tranziţii între linii. Nu ţin minte prea multe ocazii de-ale lor. Cred că victoria lui Palace a fost meritată. Dacă judecăm după acest prim meci, United are nevoie să cumpere un întreg nou lot! Totuşi, nu putem reacţiona exagerat şi bazându-ne pe un singur meci. Mai au două săptămâni până la finalul perioadei de transferuri şi câteva jocuri pentru a-şi da seama de ce mai au nevoie, însă nu va fi uşor.”, susţine Berbatov (foto).

Berbatov
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite