Halep are o mare admiratoare printre lesbiene: Mesaj încântător postat de o celebră americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor
Simona Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor

Dintre cele patru meciuri jucate în primele două zile ale Turneului Campioanelor, cel dintre Simona Halep (5 WTA) şi Bianca Andreescu (4 WTA) a fost cel mai spectaculos.

Deţinătoare a şase titluri de Grand Slam la dublu şi la mixt, Rennae Stubbs (48 de ani) s-a arătat impresionată de partida dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu.

„M-am îndrăgostit de această dispută dintre Halep şi Andreescu. Puncte grozave, deplasare incredibilă pentru ambele jucătoare, amândouă sunt atât de combative... Bianca cere ajutorul trainer-ului, înainte de decisiv, Halep are nevoie şi ea de un plasture la degetul mare. Dumnezeule, ce dramă. (...) Bine lucrat, Darren. Cahill a reuşit un lucru fantastic şi a menţinut-o cu mentalul ridicat pe Simona Halep în această confruntare. Simona a avut o pozitivitate excelentă chiar în cele mai dificile momente ale meciului”, a scris Rennae Stubbs pe contul de Twitter, potrivit gsp.ro. 

De altfel, la cei 48 de ani ai săi, Rennae Stubbs şi-a format un obicei din a avea cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, consemnând multe reuşite de-ale româncei, de-a lungul timpului. 

După trofeul cucerit, în 2018, la Roland Garros, Rennae spunea: „Sunt în lacrimi! Nu glumesc, chiar am lacrimi în ochi. Felicitări, Simona Halep. Ştiu cât de special este acest moment. Tenisul feminin este încântător!".

În 2006, Stubbs a dezvăluit că e lesbiană, în cadrul unui interviu acordat în presa americană. 

CITEŞTE ŞI:

Managerul lui Halep, postare groaznică: Atac urât la Bianca Andreescu şi la toţi românii care au plecat din ţară!

Halep, obligată să lucreze cu un incompetent: Cine e Cosmin Hodor, omul care îi atacă pe românii plecaţi din ţară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite