Halep, necazuri pe bandă: Ce se întâmplă cu locul ei în clasament după abandonul de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep traversează o stagiune de coşmar, în care din cauza problemelor medicale a disputat doar 16 meciuri: 11 victorii, 4 înfrângeri şi un abandon acum, la Italian Open.

Simona Halep are de acum emoţii mari pentru prezenţa ei la French Open (30 mai - 13 iunie). Constănţeanca de 29 de ani va fi consultată de medici, în această seară, iar în următoarele ore va afla gravitatea accidentării care a obligat-o să se retragă, în timpul duelului cu Angelique Kerber (26 WTA), după cum „Adevărul“ a scris aici.

Până vom afla dacă Halep va merge sau nu la Paris pentru Roland Garros, din păcate, vom asista, probabil, la căderea Simonei pe locul 4 WTA. 

În acest moment, Halep e la 325 de puncte de Sabalenka, principala ei urmăritoare în ierarhia mondială. Sportiva din Belarus a trecut deja în optimile de la Italian Open, unde se va duela cu Cori Gauff (35 WTA). Dacă va câştiga acest meci, dar şi următorul din sferturi - cu Barty (1 WTA) sau cu Kudermetova (28 WTA) - Sabalenka va ajunge în semifinale şi va acumula 350 de puncte. Astfel, îşi va asigura trecerea pe locul 3 WTA, începând de luni, în următorul clasament WTA.

Iar problemele Simonei legate de clasament se pot agrava! Dacă va rata French Open, ea va mai pierde 240 de puncte, în condiţiile în care, anul trecut, a avansat până în optimi, la Paris.

CITEŞTE ŞI:

Halep, diagnostic alarmant: A anunţat pe Twitter ce a păţit la Roma. French Open, aproape compromis

478 de zile la rând are Simona Halep pe podiumul mondial, acolo unde a ajuns la data de 20 ianuarie 2020.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite