Halep, Niculescu şi Olaru, victorii zdrobitoare în primele meciuri de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Monica Niculescu s-au calificat în optimile probei de dublu la turneul de la Roma, după o partidă în care au pierdut un singur game.

Pentru că a jucat foarte puţine meciuri oficiale în ultima vreme, Simona a ales să se înscrie şi în proba de dublu a turneului din capitala Italiei. Atâta doar că partda de astăzi nu i-a dat jucătoarei din Constanţa prilejul să fie testată prea intens. Halep şi Monica Niculescu şi-au zdrobit pur şi simplu adversarele, cuplul ucrainean Elina Svitolina/Daiana Iastremska, scor 6-0, 6-1, într-un meci care a durat doar 47 de minute. 

În runda următoare, Halep şi Niculescu vor evolua cu echipa învingătoare din meciul dintre Ena Shibahara/Shuko Aoyama (Japonia) şi Kiki Bertens/Arantxa Rus (Olanda).

În proba de simplu. Simona va debuta miercuri, la o oră care nu a fost încă stabilită, împotriva itlaiencei Jasmine Paolini (99 WTA).

Olaru şi Friedsman au cedat 5 game-uri

Raluca Olaru şi germana Anna-Lena Friedsam s-au calificat, marţi, în optimile probei de dublu, după ce au trecut în turul inaugural de perechea americană Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands, cap de serie numărul 8, scor 6-1, 6-4. Meciul a durat 74 minute.

În optimi, Olaru şi Friedsam vor evolua cu echipa învingătoare din meciul dintre Miyu Kato/Sabrina Santamaria (Japonia/SUA) şi Misaki Doi/Renata Voracova (Japonia/Cehia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite