Halep, o nouă dezvăluire despre relaţia ei cu Darren Cahill: Ce i-a mărturisit antrenorul australian la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între Simona Halep şi antrenorul ei s-a stabilit o relaţie specială, iar acest lucru reiese şi din declaraţiile oferite de liderul WTA.

Simona Halep şi-a găsit echilibrul mental sub îndrumarea lui Darren Cahill, antrenorul care a reuşit să o facă să înţeleagă că, enervându-se pe teren, nu va reuşi să gestioneze momentele dificile.

Rodul unei colaborări începute în 2015 s-a văzut la French Open, acolo unde constănţeanca de 26 de ani a câştigat primul trofeu de Grand Slam din carieră. Chiar dacă au trecut câteva săptămâni de atunci, Simona e chestionată în continuare despre cele întâmplate la Paris.

Recent, Halep a povestit, din nou, că triumful parizian l-a încântat pe Darren Cahill.

Ce a spus Halep?

*Am avut atâtea suişuri şi coborâşuri, încât în momentul în care am câştigat Grand Slam-ul, Darren a simţit că e cea mai fericită zi din viaţa lui. Sunt singura fată pe care a antrenat-o şi poate că asta a contat. 

*Faptul că sunt numărul unu şi am câştigat un turneu de Grand Slam e ceva extraordinar pentru el ca antrenor.

*Darren mi-a spus că trebuie să mă întorc la muncă, intrăm într-o nouă etapă. Pauza a fost scurtă, dar m-am antrenat intens înainte de Wimbledon.

*Înseamnă mult pentru mine că am câştigat un titlu de Grand Slam, dar multe nu s-au schimbat. Am aceeaşi rutină înaintea meciurilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite