Halep, obligată să meargă la Singapore: De ce Simona a făcut deplasarea în Asia, deşi ştia că nu va juca la WTA Finals

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se confruntă cu probleme la spate, însă, în loc să se odihnească, a făcut mai multe deplasări în ultima perioadă, mergând, mai întâi, la Moscova, iar apoi la Singapore.

Simona Halep e cea mai bună jucătoare a lumii, iar acest statut presupune multe obligaţii chiar şi atunci când nu se află pe teren.

Unele sunt publicitare şi din cauza lor românca s-a dus la Kremlin Cup, acolo unde a făcut poze cu fanii şi a acordat autografe. Altele sunt de ordin sportiv şi din cauza lor liderul WTA s-a deplasat până în Singapore. Într-o intervenţie la ProSport Live, Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, a explicat deciziile luate de Simona Halep în ultima perioadă.

Ce a spus Florin Segărceanu?

*Eu ştiam situaţia Simonei înaintea turneului de la Moscova. A făcut câteva antrenamente, cu probleme, iar după acele antrenamente a decis să meargă la Moscova să vadă cum se simte. Urma să ia o decizie la faţa locului. Ştim ce s-a întâmplat la Moscova şi cred că a fost o decizie bună.

*La Singapore trebuia să se ducă. Sigur, e numărul 1 mondial, se oferă şi un premiu acolo, dar aştepta să vadă cum se simte pe suprafaţa de joc.

*Cred că a făcut bine, pentru că după o pauză lungă eşti complet ieşit din ritm. N-avea sens să intre şi să abandoneze în timpul unui meci. Decizia e bună pentru ea. Sperăm să-şi facă o nouă evaluare şi să vedem ce tratament va urma pentru noul sezon. Toţi jucătorii de tenis suferă de probleme lombare.

*Eu am avut-o după, n-am avut-o în timpul carierei. Metodele de tratament au evoluat foarte mult şi nu cred că va ajunge la nivelul de intervenţie. Va avea nevoie de un tratament mai serios şi o perioadă mai lungă de recuperare. Sperăm să fie bine pentru sezonul următor. Nu cred că va rata Australian Open. Probabil că acela va fi primul ei concurs. Bănuiesc că la începutul lui decembrie va începe şi programul de pregătire.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite