Halep a păstrat cea mai frumoasă poză pentru Facebook: Postare însoţită de un mesaj simpatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a ajuns la 20 de trofee câştigate în 37 de finale jucate
Simona Halep a ajuns la 20 de trofee câştigate în 37 de finale jucate

Simona Halep (2 WTA) a ridicat trofeul deasupra capului, după o săptămână memorabilă în Emirate, în care trei dintre cele patru meciuri le-a câştigat în trei seturi, după nişte dueluri pe muchie de cuţit.

Simona Halep a reuşit să câştige pentru a doua oară în carieră Dubai Tennis Championships. Dacă triumful din 2015, cu Pliskova, a fost fără mari emoţii, în minimum de seturi, în schimb, duelul cu Rybakina (19 WTA) a fost tranşat după o partidă de mare luptă.

De fapt, întreg parcursul Simonei la Dubai a fost atât de solicitant, încât aceasta a fost nevoită să se retragă de la Qatar Total Open, turneu în care, conform programării iniţiale, ar fi trebuit să joace de săptămâna viitoare.

Anul trecut, Halep a bifat atât competiţia de la Dubai, cât şi pe cea de la Doha. În prima, s-a oprit în sferturi, în timp ce în Qatar a atins finala, pierdută cu Mertens.

Acum însă, „Simo“ a simţit nevoia de o pauză, atât pentru refecare, cât şi pentru a savura mai bine victoria din Dubai. Într-o dispoziţie foarte bună după finala cu Rybakina, constănţeanca a avut şi o postare frumoasă pe contul ei de Facebook.

Halep a publicat o fotografie superbă cu trofeul câştigat, sâmbătă seară, însoţită de un mesaj simpatic: „Al 20-lea titlu din carieră în ediţia aniversară cu numărul 20 la Dubai Tennis Championships în 2020. Am luptat din răsputeri pentru această victorie şi e un sentiment atât de frumos“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite