Halep, perspective sumbre: De ce sunt şanse mici ca Simona să facă ceva notabil la turneul din Singapore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Suferind de o hernie de disc, Simona a ajuns să meargă de la un turneu la altul doar pentru a-şi valorifica imaginea de lider mondial, având şi acceptul organizatorilor. După ce a făcut figuraţie în China, ieri s-a retras de la Moscova, iar următoarea oprire e în Singapore.

După ce a renunţat să joace la Kremlin Cup, Halep s-a hotărât să facă deplasarea la Singapore, acolo unde, teoretic, ar trebui să joace la Turneul Campioanelor (21-29 octombrie). Românca a obţinut calificarea pentru această întrecere pentru al 5-lea an la rând.

Chiar dacă va fi prezentă la Singapore, sunt şanse mici ca Halep să şi joace acolo. Iar asta din două motive. În primul rând, merită amintită o declaraţie dată chiar de Simona în weekend: „Dacă nu voi putea juca aici, nu cred că o voi face nici la Singapore, e distanţa prea mică“.

Iar în al doilea rând, din punct de vedere strict medical, e greu de crezut că Halep, chiar dacă va intra pe teren la Singapore, va fi complet refăcută şi va reuşi să facă ceva notabil. Mai ales că, la ultimele ediţii ale Turneului Campioanelor, chiar sănătoasă fiind, Halep a fost eliminată după faza grupelor.

„Am dureri la spate“

Încă un semn clar că problemele medicale ale lui Halep sunt departe de a fi rezolvate şi, aproape sigur, vor afecta şi participarea ei la Turneul Campioanelor e declaraţia dată de Simona, ieri, după ce s-a retras de la Kremlin Cup.

„Mi-am dorit cu adevărat să joc aici, la Moscova, dar, din păcate, am în continuare dureri la spate şi nu vreau să-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamăgitor să mă retrag, dar ştiu că e important să pun sănătatea mea pe primul plan“, a scris Halep pe Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite