Halep, plină de entuziasm, înainte de Italian Open: Simona a vorbit despre starea ei fizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) e cap de serie, la Roma, motiv pentru care va debuta direct în turul II, urmând a fi programată de organizatori, de marţi încolo.

Simona Halep abordează Italian Open din postura de deţinătoarea trofeului. Şi simte din plin presiunea clasamentului, mai ales că Aryna Sabalenka s-a apropiat foarte mult de ea, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Dincolo de faptul că se va lupta pentru a-şi păstra locul pe podiumul mondial, „Simo“ e conştientă că Roma reprezintă ultima ei şansă de a face reglajele necesare în jocul ei, înainte de French Open (30 mai - 13 iunie). Prezentă la o conferinţă de presă, Halep a prefaţat participarea ei la Italian Open.

Ce a spus Simona Halep?

*Totul e frumos aici la Roma: stadionul, oraşul, turneul. Sunt foarte fericită să mă aflu, din nou, aici, mă simt bine: dimineaţă m-am antrenat şi sunt nerăbdătoare să încep turneul. 

*E frumos să fii campioana în exerciţiu. Acest lucru nu pune presiune şi nici nu am aşteptări deosebite, dar voi da tot ce pot. E un pic ciudat, deoarece au trecut doar opt luni de la ultima ediţie...

*Nu s-a mai întâmplat să fie două săptămâni între Roma şi Paris, dar cred că poate să fie ceva pozitiv, să mă pregătesc mai bine pentru Roland Garros. 

*Amintirea cea mai frumoasă pe care o am de la Roma? Senzaţia de a mă simţi bine şi de a juca bine. Trăim vremuri dificile, pandemia a schimbat multe lucruri. Să câştigi sau să pierzi o partidă sau un turneu este mult mai puţin important.

Halep, posibil traseu la Italian Open 2021

*Turul I: Bye

*Turul II: Kerber (26 WTA) / jucătoare din calificări

*Optimi: Konta (18 WTA) / Vondrousova (21 WTA) / Ostapenko (50 WTA)

*Sferturi: Pliskova (9 WTA) Kvitova (12 WTA)

*Semifinale: Osaka (2 WTA) / S. Williams (8 WTA) / Brady (14 WTA) / Bencic (11 WTA)

*Finală: Barty (1 WTA) / Sabalenka (7 WTA) / Svitolina (5 WTA) / Kenin (4 WTA)

Turneul de la Roma va fi transmis în România de Digi Sport 2 şi Digi Sport 4.

Halep, la Italian Open

Sezon Rezultat

2020 Campioană

2019 Turul II

2018 Finalistă

2017 Finalistă

2016 Turul II

2015 Semifinale

2014 Turul III

2013 Semifinale

2012 Turul I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite