Halep, poză superbă: Simona a revenit pe terenul unde a făcut meciul perfect FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) speră să se refacă în timp util pentru a putea juca la Wimbledon 2021 (28 iunie - 11 iulie). Deocamdată, îşi încântă fanii prin postările făcute pe Facebook, de când a sosit la Londra.

Simona Halep a ratat al doilea Grand Slam al anului, cel de la French Open, dar face tot posibilul pentru a putea juca, la Wimbledon. Explicaţia e simplă: aici, constănţeanca e deţinătoarea trofeului pe care l-a cucerit, în 2019, după ce ediţia din 2020 a fost anulată de pandemie.

După ce a fost primită cu o surpriză dulce de organizatori, după cum „Adevărul“ a arătat aici, Halep a revenit, astăzi, cu o altă postare entuziasmantă. „Simo“ s-a fotografiat pe Arena Centrală de la Wimbledon, acolo unde a făcut meciul perfect, în finala din 2019: 6-2, 6-2 cu Serena Williams, în doar 56 de minute. A fost o demonstraţie de forţă din partea româncei, care a comis doar trei erori neforţate!

Având în vedere acest amănunt, e de înţeles de ce Halep a scris doar atât, în descrierea pozei de astăzi: „Nu e nevoie de cuvinte“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite