Halep se pregăteşte de nuntă: Simona a anunţat în presa din Italia unde va avea loc marele eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (28 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Toni Iuruc (40 de ani), cel care după divorţ a ajuns în prim-planul vieţii mondene din România datorită fostului lider WTA.

Simona Halep a spus mai mereu că îşi doreşte să încheie socotelile cu tenisul în jurul vârstei de 33-34 de ani, astfel încât să aibă timp de familie şi pentru a face un copil. 

Dacă ne luăm după spusele Simonei, ea mai are de jucat cam 6 ani în circuitul feminin. În ultimele luni însă, „Simo“ a început să acordă mai mult timp vieţii personale, iar după câştigarea Wimbledon-ului şi-a oficializat relaţia cu Toni Iuruc, petrecându-şi vacanţa de vară alături de acesta. Şi, drept urmare, se vorbeşte din ce în ce mai des despre nunta Simonei, mai ales că Toni Iuruc pare a fi şi pe placul familiei Halep, el luând cina de mai multe ori alături de părinţii iubitei sale.

Acum, într-o declaraţie oferită pentru Tennis World Italia şi preluată de Digi Sport, Simona a şi vorbit despre nunta ei, fără a preciza, totuşi, când va avea loc evenimentul.

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa“, a spus Halep. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite