Halep, primele explicaţii după încă o decizie dură: De ce s-a retras de la Bad Homburg VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a jucat ultimul meci la data de 12 mai, când s-a „rupt“ în turul II de la Italian Open, iar revenirea ei nu se va produce, din păcate, în competiţia în care era favorita numărul 1.

Simona Halep (29 de ani) a bătut degeaba drumul până în Germania. Ajunsă la faţa locului, constănţeanca şi-a dat seama că nu poate juca în turneul care debutează în calendarul WTA, cel de la Bad Homburg. Drept urmare, după cum „Adevărul“ a scris aici, „Simo“ s-a retras de pe tabloul principal şi, cel mai probabil, va evolua la Wimbledon (28 iunie - 11 iulie) fără să fi jucat vreun meci pe iarbă înainte. 

Oricum, nici măcar participarea la Wimbledon nu e bătută în cuie, la câte probleme de sănătate a avut Halep, în 2021. 

După retragerea de la Bad Homburg, Simona şi-a explicat decizia printr-o postare video pe Twitter.

Ce a spus Simona Halep?

*Sunt aici la Bad Homburg, e un loc frumos, dar vreau să anunţ că nu voi juca aici, în această săptămână, pentru că gamba piciorului meu nu s-a refăcut, astfel încât să intru pe teren. Îmi pare rău că nu pot juca aici, deoarece e un loc frumos. În acelaşi timp, vreau să le mulţumesc organizatorilor, pentru că sunt nişte condiţii excelente şi m-am simţit foarte bine aici. Voi continua să mă antrenez pentru că îmi doresc foarte mult să joc la Wimbledon, dar, pentru moment, trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum va decurge recuperarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite