Halep, probleme la Paris: Simona, deranjată de condiţiile găsite la French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria din turul II cu Irina Begu (72 WTA), Simona a prefaţat meciul din următoarea fază (vineri, nu mai devreme de ora 14.00), cu Amanda Anisimova (SUA, 19 ani, 29 WTA), şi a vorbit despre ce se întâmplă la Roland Garros, în acest an.

„O să vorbesc cu antrenorul meu. Ştiu că va fi un meci greu, pentru că ea (n.r. - Anisimova) loveşte puternic. Ţin minte meciul de anul trecut. Atunci, n-am jucat aşa cum mi-aş fi dorit. De aceea, trebuie să fac nişte schimbări acum. Şi o să încerc să joc mai bine şi să profit de şansele care se vor ivi“, a spus constănţeanca de 29 de ani.

„Simo“ a explicat că, în acest an, condiţiile de la French Open nu sunt cele ideale, după ce turneul a fost mutat în toamnă. „Încă e frig pentru mine. Terenul a fost greu şi umed, mingile grele. Nu e uşor să stai tare pe picioare, fiindcă e alunecos“.

Halep a jucat meciul cu Begu pe arena „Suzanne-Lenglen“, una în care accesul spectatorilor e interzis, din cauza restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. „E greu fără public, nu primim energia lui mai deloc, dar e bine că sunt, totuşi, câţiva oameni, e mai greu când e tribuna goală. Încercăm să ne adaptăm şi să vedem pozitivul, pentru că având şansa să jucăm aici, totuşi, e un mare plus“, a spus Halep pentru „Gazeta Sporturilor“.

30 de victorii a adunat Simona Halep la French Open, după succesul din turul II, în duelul cu Irina Begu (72 WTA).  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite