Halep, prima reacţie după calificare: Cum vede următorul ei meci şi câţi bani a adunat până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a trecut, fără prea mari probleme, de Irina Begu (72 WTA), în minimum de seturi, şi acum o va înfrunta pe jucătoarea în faţa căreia a cedat, anul trecut, în sferturile de la French Open.

Simona Halep e de neoprit în 2020! Iar parcursul ei la Roland Garros confirmă doar această realitate. După ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4, constănţeanca de 29 de ani şi-a asigurat un cec în valoare de 126.000 de euro.

Potrivit Eurosport, postul care transmite French Open, Halep a oferit o primă reacţie, imediat după victoria ei din turul II. În cadrul acestei intervenţii, românca s-a referit şi la duelul din turul III, cu Amanda Anisimova (SUA, 19 ani, 29 WTA), în faţa căreia a cedat, anul trecut, în sferturi, scor 2-6, 4-6.

„A fost un meci greu, ea a jucat foarte bine, serviciul ei a fost puternic. Tot ce contează este că am câştigat acest meci în două seturi şi de abia aştept turul al treilea. Sper să câştig meciul cu Amanda Anisimova, dar şitu că nu va fi uşor. Voi juca împotriva unei adversare foarte bune. Data trecută am pierdut aici în faţa ei, deci nu este uşor, turul trei al unui turneu de Grand Slam este oricum greu, voi face tot ce pot pentru a câştiga acest meci“, a spus Halep pentru Eurosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite