Halep, reacţie dătătoare de speranţe după eliminarea de la Roma: Mesajul Simonei pe Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a încheiat pregătirile pentru French Open 2022 (22 mai – 5 iunie), însă rezultatele obţinute pe zgură au fost, din păcate, sub aşteptări. Chiar şi aşa, constănţeanca abordează cu încredere al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep poate privi partea plină a paharului după eliminarea suferită, la Roma, în turul II. Pentru că, în primul rând, în ciuda unei căzături oribile, după cum Adevărul a arătat aici, ea a evitat încă o accidentare gravă şi a putut continua duelul cu Danielle Collins (9 WTA).

Apoi, înfrângerea de miercuri seară înseamnă că „Simo“ va merge, la Paris, odihnită, având zece zile la dispoziţie pentru a se reface, mental şi fizic, până la startul Roland Garros. Iar vestea bună e că Halep e într-o stare bună de spirit, ceea ce reiese şi din postarea ei de astăzi de pe Instagram.

Ce a scris Simona Halep?

*De-a lungul carierei mele, am luptat pentru ceea ce am crezut şi pentru ceea ce am vrut să obţin. O voi face mereu, prin suişuri şi coborâşuri. Sprijinul necondiţionat pe care îl primesc de la mulţi dintre voi înseamnă enorm pentru mine. Vă mulţumesc, lupta continuă!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite