Halep, prima reacţie după un meci chinuitor: Simona a explicat ce va face până la următoarea partidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) a trecut în minimum de seturi de Ajla Tomljanovici (52 WTA), însă şi ea e conştientă că mai are de lucru până la Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie).

Simona Halep va juca doar la turneul de la Adelaide până la primul Grand Slam al anului, după ce, săptămâna trecută, a sărit peste întrecerile organizate în circuitul feminin. 

Timpul ne va demonstra dacă această strategie a fost una inspirată, însă, momentan, după prima partidă de simplu din 2020, e clar că românca mai are de lucru.

De aceeaşi părere a fost şi Simona Halep, după victoria cu australianca Ajla Tomljanovici, scor 6-4, 7-5, meci transmis de Digi Sport. În interviul pe care l-a acordat pe teren, după încheierea jocului, „Simo“ a admis că, în primul rând, trebuie să-şi îmbunătăţească anduranţa fizică, motiv pentru care a avut şi o răbufnire la adresa preparatorului ei fizic despre care „Adevărul“ a scris aici.

Ce a spus Simona Halep?

*A fost un meci greu, dar mă aşteptam la asta. Am mai jucat de două ori împotriva ei şi ambele au fost dificile.

*E foarte important că am câştigat primul meci al anului. Muncesc din greu şi sunt foarte mulţumită de victorie.

*Primul meci e întotdeauna greu şi chiar dacă te antrenezi săptămâni la rând, nu e la fel ca şi când joci meciuri oficiale. Am obosit un pic în setul doi, dar e normal. Sper să mă refac rapid şi să fiu la înălţime şi în următorul meci. Mă voi recupera cu baie cu gheaţă şi mă voi odihni la mine în cameră.

*E frumos să-l am pe Darren din nou în echipă. Vreau să-i mulţumesc că e din nou lângă mine. M-a ajutat la on-court coaching. Mulţumesc, D!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite