Halep, prima reacţie după victoria de la Roland Garros! Românca a suflat într-un tort aflat la sute de kilometri distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după calificarea în turul secund al turneului de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitată în studioul Eurosport, postul care transmite competiţia în România

Principala favorită a câştigarea trofeului de la Paris a vorbit despre începutul dificil de meci mai avut cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, "La început a fost greu, mingea nu prea zbura, terenul era greu. Ea nu greşea, e foarte puternică, loveşte cu mult efect, e greu să îi iei puncte. Însă am avut planul B, nu am mai încercat să închei punctele repede şi mi-am deschis mult terenul.  Astăzi mi-a fost mai uşor să vin mai des la fileu, am avut mai mult timp să fac asta, cred că nu am încercat atâtea scurte în toată cariera mea", a declarat Halep la Eurosport.

Simona, aflată la Paris şi care astăzi a împlinit 29 de ani, a primit un tort virtual de la prezentatorea Eurosport, Barbara Schett, aflată la Londra. ”Sper să am timp acum să îmi sărbătoresc cât de cât ziua mea de naştere”, a spus Simona, care a suflat simbolic în lumânarea aflată la sute de kilometri distanţă. 

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, duminică, în turul doi la Roland Garros, după ce a trecut de jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, scor 6-4, 6-0, după o oră şi 22 de minute.

 În turul doi, Halep va evolua cu Irina Begu (72 WTA), învingătoare în partida cu elveţianca Jil Teichmann (54 WTA), 6-4, 4-6, 6-3. 

Citeşte şi

Halep impresionează la debutul de la Roland Garros! Ce record fantastic a atins românca

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite