Halep, prima reacţie după o victorie fabuloasă: Declaraţii entuziamante ale Simonei după meciul cu Andreescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (5 WTA) a reuşit să treacă de revelaţia sezonului în acest sezon în circuitul feminin la capătul unei partide de două ore şi jumătate.

Simona Halep nu doar că a învins-o pe Bianca Andreescu (4 WTA), dar a reuşit să treacă de canadianca de 19 ani în decisiv, în condiţiile în care, în acest sezon, partidele de trei seturi au fost specialitatea casei la Andreescu!

Imediat după succesul uriaş obţinut în primul meci din Turneul Campioanelor, Simona a acordat un interviu chiar pe teren, difuzat de Digi Sport, postul care transmite WTA Finals 2019 în România.

Ce a spus Simona Halep?

*E o performanţă incredibilă să fiu calificată de 6 ori la rând aici. Sunt mândră că am ajuns din nou aici. A fost un meci greu, ştiam că e o adversară care joacă bine până la final. Sunt fericită că am câştigat, în sfârşit, un meci aici. Încă joc rău, dar am timp să mă antrenez.

*Presiunea am transformat-o în ceva bun. Am luptat cu o fată cu 10 ani mai tânără decât mine şi sunt mândră. Ea a jucat incredibil la Wimbledon. Le mulţumesc tuturor fanilor români şi celor din China.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite