Halep, prima reacţie după o victorie muncită la Indian Wells: De ce i-a fost greu cu Kozlova şi ce a bucurat-o la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a stat aproape două ore pe teren pentru a trece de o adversară aflată pe locul 114 în clasamentul mondial.

Simona Halep (2 WTA) s-a lovit de o adversară solidă în cel de-al doilea meci pe care l-a jucat la Indian Wells. Kateryna Kozlova (114 WTA) s-a agăţat de fiecare minge şi, după ce a dus-o pe Simona în tiebreak în primul set, a fost foarte aproape de a face acelaşi lucru şi în setul doi. 

Românca s-a calificat, în final, cu 7-6, 7-5, şi, imediat după meci, a vorbit pe teren despre calificarea obţinută în optimi.

Ce a spus Simona Halep?

*Va mulţumesc pentru susţinere, a fost o atmosferă foarte frumoasă şi datorită vouă, a suporterilor, am reuşit să lupt şi să câştig. Sunt emoţionată de fiecare dată când joc pe această arenă uriaşă, unde publicul e minunat. 

*A fost dificil să joc cu ea (n.r. - Kozlova), mai ales că nu o mai întâlnisem până acum. Mi-a fost greu să-mi găseasc ritmul, dar sunt mândră de mine că am reuşit să câştig.

*Îmi aduc aminte că trofeul a fost foarte greu, când l-am câştigat în 2015, şi nu l-am putut ridica (râde). Între timp, am devenit mai puternică. N-am aşteptări însă, fiindcă nu vreau să mă supun unei presiuni. Vreau să lupt în fiecare meci şi să încerc să câştig treptat, de la o rundă la alta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite