Halep, recompensată pentru rezultatele ei formidabile: va fi sponsorizată de o firmă uriaşă. Ce spune Ilie Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajunsă pe locul 5 în lume, constănţeanca de 22 de ani a devenit o ţintă atractivă pentru marile companii sportive, iar acum a semnat contractul cu una dintre ele.

Simona Halep va fi sponsorizată de Adidas, după ce a renunţat la înţelegerea pe care o avea cu cei de la Lacoste. Astfel, potrivit „Ring“, ocupanta locului 5 în ierarhia mondială va deveni urmaşa lui Ilie Năstase. Acesta a fost primul român sponsorizat de renumita firmă de echipamente sportive, semnând cu nemţii în 1973.

„Dacă Simona a semnat cu Adidas, înseamnă că are valoare. Ei nu semnează cu oricine, sunt selectivi atunci când îşi aleg sportivii. Oricum, acum se câştigă alţi bani, nu ca pe vremea când jucam eu. Depinde pe ce perioadă are contractul şi cum l-a negociat. Nu cunosc detalii, dar pot spune că e un lucru bun pentru Simona din toate punctele de vedere“, a declarat „Nasty“ pentru ziarul „Ring“.

A explicat inconstanţa Simonei

După ce a ajuns pe locul 5 în clasamentul WTA, Simona Halep a jucat foarte puţine meciuri, fiind chinuită de probleme medicale. Năstase a vorbit şi despre această situaţie, în încercarea de a explica inconstanţa Simonei.

„Pe Simona trebuie să o lăsăm să joace, să nu o atacăm când pierde. Trebuie să-i fim alături şi în momentele grele. Ea ştie foarte bine ce are de făcut. Ştiu că are nişte probleme la un picior, la unghia aia încarnată la care s-a operat. Nu-i prea dă pace. Dar o să se rezolve, că nu-i un capăt de ţară, sunt accidentări mult mai grave“, a adăugat fostul lider mondial în clasamentul ATP.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite